voor kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvang

Je kunt bij mij terecht voor alles op het gebied van marketing en communicatie, zowel strategisch als uitvoerend, en zowel online als offline. Ik denk niet vanuit ‘kanalen’ maar vanuit mensen.

Denken vanuit potentiële klanten en bestaande klanten
Denken vanuit potentiële klanten: wat zien zij tijdens ‘hun reis’ (customer journey) op zoek naar kinderopvang, wat zien zij daarbij van jou,  hoe sluit het op elkaar aan en waar kan het elkaar versterken. Maar ook denken vanuit bestaande klanten, welke behoefte zij hebben en welke kansen daar nog liggen.

Waar kan ik je mee helpen?
Marketingplan, communicatieplannen, lokaal onderzoek, onderzoek naar trends, positionering, concurrentieanalyse, aanbod diensten en tarieven, plan van aanpak voor implementatie, nieuwe websites, websites verbeteren,  SEO, SEA, brochures, PR etc. Kortom alles wat niet met pedagogiek te maken heeft.

Weet je dat je ergens mee wil starten maar nog niet waarmee?
Ook dan denk ik graag met je mee.

Meedenken of coachen
Waarschijnlijk heb je veel collega’s om je heen met pedagogische kennis. Dan is het fijn om af en toe van gedachte te wisselen met een ‘anders denkende’.  Op mijn site vind je inspiratie maar daarnaast ben ik ook beschikbaar voor om je te inspireren, mee te denken, te adviseren of te coachen.

Yvonne Körver Fotografie